Welke opleiding past bij jouw interesses en talenten?

Jij bent bijna klaar voor de volgende stap. Op zoek naar een opleiding op hbo-niveau. Klaar voor de toekomst. Maar… welke hbo-opleiding past het beste bij jou? Welke talenten komen het beste tot z’n recht in de opleiding die je gaat kiezen? Je wilt natuurlijk weten welke opleidingen bij HVHL het beste aansluit bij je persoonlijke interesses. Maak de gratis HVHL-studiekeuzetest en je weet het.

Vraag en antwoord

De HVHL-studiekeuzetest bestaat uit 50 vragen die je in ongeveer 4 minuten doorloopt. Het zijn allemaal meerkeuze vragen. Geef het antwoord wat het eerste bij je opkomt. Denk niet te lang na over het antwoord. Dan weet je zeker dat de uitkomst past bij je (voorkeurs)opleiding.

Een paar stellingen:

  • Rekenkundige problemen kan ik goed oplossen.
  • Ik ben geïnteresseerd in het werken met dieren.
  • Mensen adviseren vind ik leuk.
  • Ik werk graag met een microscoop.

Een overzicht van opleidingen

Na het maken van de HVHL-studiekeuzetest ontvang je een overzicht van alle HVHL-opleidingen bij elkaar. De opleiding bovenaan het overzicht sluit het beste aan bij jouw talenten en interesses. De uitkomst maakt je oriëntatie vast nog duidelijker. Of de uitkomst zet je aan het denken. Het maken van de HVHL-studiekeuzetest is hoe dan ook een handvat voor de best passende opleiding voor jou. Daarom kies jij HVHL.

Studiekeuzetest

Doe de studiekeuzetest in 4 minuten. Scan de QR-code of ga naar de website.

image